Een 100% verwennerij, gezonde en verantwoorde drank op basis van geroosterde granen van cichorei, gerst, spelt en boekweit. Een heerlijke smaak van geroosterd brood, gekarameliseerde granen en geroosterde hazelnoten.
150g voor minimaal 20 dranken.
Linsen hebben, wie alle peulvruchten, unieke gezondheidsvoordelen. Ze zijn een bron van goed opneembaar eiwit. Lente-eiwit is na soja-eiwit het meest opneembare plantaardige eiwit (85 procent). Groene linzen bevatten veel vezels. Vezels helpen niet alleen om de bloedsuikerspiegel te reguleren, verbeteren het hart- en spijsverteringssysteem, maar dragen ook bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte, verwijderen toxines uit het lichaam, beschermen tegen darmkanker en ook tegen type 2 diabetes. Ze hebben een hoog ijzergehalte, wat voordelig is voor mensen die geen vlees eten. Een kopje groene linzen bevat 100 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer. Dit mineraal speelt een belangrijke rol bij de vorming van hemoglobine in het bloed en myoglobine in de spieren, wat verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof naar de cellen. Het bevat ook waardevol mangaan en foliumzuur.
Groene koffie zijn ongemakkelijke cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roken wordt onderworpen. In de samenstelling, naast stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381kcal - 19%ADH* Vet 13g - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g zout 0g - 0% *ADH - referentiewaarde voor voedsel <strong> gebruik </strong> bij het zetten van groene koffie, let op de juiste watertemperatuur (optimale temperatuur is ongeveer 90 graden), want overstroming
De aanblik van gesmolten kruidenboter op een mooi stuk vis of vlees doet je watertanden. Wat zou een sappige grillsteak, een knapperig baguette, een hete ovenaardappel of hete raclette-kaas zijn zonder dit heerlijke stukje boter?
Of het nu bij vlees, gegrild groenten, vis of gewoon op een stuk brood is – vanaf nu kun je je eigen boter maken. Alles wat je nodig hebt, is ons geniale kruidenzout. Niets staat meer in de weg voor de boterplezier, het wordt niet lekkerder.
Inhoud: 30,00 g
Artikel-Nr: 480816
De fijne zoutsmaak van het onbewerkte zout met het delicate aroma van verschillende kruiden versterkt de smaak van alle gerechten.
Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om aan tafel bij te voegen. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer, gewoon een universeel zout voor alles.
Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Kan puur gestrooid of fijn gemalen met een zoutmolen.
Inhoud: 70,00 g
Artikel-Nr: 200711
Sultan rozijnen uit ecologische teelt zijn sappig en zoet van smaak. Ze zijn zeer zoet en bevatten alleen natuurlijke suikers. Afdelingen, dat wil zeggen gedroogde druiven, hebben talrijke geneeskrachtige eigenschappen en voedingswaarden, waardoor ze een van de gezondere snacks zijn. De rozijnen verbeteren de werking van het cardiovasculaire systeem, verlagen cholesterol en voorkomen osteoporose. De rozijnen bevatten ook jodium - een mineraal dat een positieve invloed heeft op de werking van de schildklier. Daarnaast onderscheiden ze zich, in vergelijking met gedroogd fruit en noten, door de inhoud van boor - een element dat de werking van de zenuwcellen ondersteunt en de concentratiemogelijkheden verbetert. Dat - net als druiven - bevat resveratrol, dat wil zeggen een antioxidant die cellen beschermt tegen schade. Sultan rozijnen zijn een uitstekende bron van vezels, rijk aan vitamine C en E, evenals zink, kalium en ijzer. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> 99,5% biologische Sultan rozijnen, 0.
Quineron, ook wel bekend als quinoa of Peruviaanse rijst, is de zogenaamde Pseudosbogs, dat wil zeggen een plant die zetmeelhoudende zaden produceert, maar dat eigenlijk niet is. Het komt uit Zuid-Amerika, waar het al eeuwenlang gewaardeerd wordt om zijn voedingswaarde. Het wordt de "heilige van de Inca's" genoemd. Het bevat ook saponinen, waardoor het antiallergische, ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en immunostimulerende effecten kan vertonen. Het graan heeft antioxidante eigenschappen dankzij de extreem grote hoeveelheid flavonoïden. Kimos bevat geen gluten en is gemakkelijk verteerbaar. Rode rijst heeft een expressievere smaak en aroma dan witte quinoa. Het heeft een licht knapperige schil en past goed bij salades. Het kan worden onderworpen aan een bereiding die het een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
Zwarte komijn (Nigella sativa L.) wordt ook wel zwarte komijn, zwarte sesam of zwarte komijn genoemd. Het is een eenjarige plant met blauwe of witte bloemen. De kleine zwarte zaadjes van zwarte komijn bevatten een schat aan natuurlijke ingrediënten die helpen bij de verzorging van het lichaam. Dit is niet alleen een gezonde toevoeging, maar ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze kunnen als specerij voor veel gerechten worden gebruikt, bijvoorbeeld als topping voor salades en taarten, en zwarte komijnolie kan aan verschillende gerechten worden toegevoegd of direct worden geconsumeerd. In de zaden van zwarte komijn vinden we stoffen zoals: thymoquinon, een verbinding met sterke anti-allergische, antioxidante, ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelbestrijdende eigenschappen. De plant is rijk aan gezonde vetzuren, vitamine E en bètacaroteen, evenals B-vitamines, biotine, voor een gezonde huid en haar, en voor een goede werking van het zenuwstelsel en talrijke mineralen: calcium,
Andere verpakkingen BULK en ZAKKEN: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA biedt u een complete witte sesamzaad aan, die gemakkelijk te verwerken is in uw hartige of zoete bereidingen, voor het maken van uw speciale broden of voor oosterse gebak...
Referentie:16901
Groene koffie zijn ongemakkelijke bonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt verkregen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt onderworpen. In de samenstelling, naast de stimulerende cafeïne, vinden we ook chlorogeenzuur, dat wordt toegeschreven aan de eigenschappen die de vetverbranding versnellen. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur, evenals vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588kJ/381kcal - 19% ADH* vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0.8g - 4% koolhydraten 40g - 15% waarvan suikers 0g - 0% eiwit 11g - 22% vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Referentievoedingswaarde <strong> gebruik </strong> groene koffie, denk aan het juiste water De temperatuur (de optimale temperatuur is ongeveer...
Kikkererwten zijn kikkererwten of haarerwten, en behoren tot een groep peulvruchten. Kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten en essentiële aminozuren, waardoor ze vlees kunnen vervangen. Ze zijn een bron van complexe koolhydraten en vezels. Kikkererwten leveren het lichaam verschillende vitamines en mineralen, waaronder aanzienlijke hoeveelheden fosfor, vitamine B9, ijzer, zink, magnesium en kalium. Ze bevatten ook onverzadigde vetzuren. Kikkererwten zijn caloriearm en hebben een lage glycemische index, en de vezels die ze bevatten helpen om het niveau van triglyceriden en 'slecht' cholesterol te verlagen. Kikkererwten worden bijzonder gewaardeerd door veganisten en mensen met allergieën. Kikkererwtenmeel wordt gemaakt van de peulvruchten en heeft daardoor een unieke eiwitinhoud, terwijl de smaak doet denken aan umami. De glycemische index van dit meel is bijna de helft van die van tarwe en bedraagt slechts 35.
Groene koffie zijn onaangename cacaobonen, waaruit ook traditionele gebrande koffie wordt gewonnen. Het heeft een delicate lichtgroene kleur. Dit komt doordat het na de oogst niet aan het roosteren wordt blootgesteld. In de samenstelling vinden we naast de stimulerende werking van cafeïne ook chlorogeenzuur, wat te danken is aan de versnellende eigenschappen van vetverbranding. Groene koffie is ook een rijke bron van waardevolle polyfenolen, salicylzuur en vele vitamines en mineralen. De samenstelling omvat foliumzuur, vitamine B1, B2, B12, evenals calcium, kalium, natrium, magnesium, ijzer, fosfor en zink. <strong> Energiewaarde 1588KJ/381 kcal - 19% ADH* Vet 13G - 19% waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g - 4% Koolhydraten 40G - 15% waarvan suikers 0g - 0% Eiwit 11g - 22% Vezels 30g - 0g - 0% *ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid <strong> Gebruik </strong> Groene koffie, denk aan het juiste water bij het juiste water.
Havermout wordt beschouwd als een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Het wordt al honderden jaren verbouwd en wordt verkregen uit gepelde gierstzaden. Het onderscheidt zich door de hoogste concentratie van B-vitamines (B1, B2, B6) en ijzer en koper.
Havermout heeft ook geneeskrachtige eigenschappen, is licht verteerbaar en veroorzaakt geen allergieën, omdat het geen gluten bevat, waardoor het kan worden gegeten door mensen met coeliakie. Het heeft antivirale eigenschappen en vermindert ontstekingen van de slijmvliezen. Het bevat silicium, wat gunstig is voor de conditie van onze huid, haar en nagels.
Gyros - populair in pita als snelle snack of als "Gyros-schotel" zoals in jouw favoriete Griekse restaurant.
Als je zelf Gyros wilt maken, heb je de juiste kruiden nodig. Met ons kruidenzout bereik je de Gyros-Olympus. De perfecte kruidenmix voor de typisch stevige Gyros-smaak. Ook geschikt voor de veganistische varianten. Eenvoudig, snel en geweldig.
Maar vergeet de typische bijgerechten niet - frietjes en tzatziki. Hellas!
Inhoud: 50,00 g
Artikel-Nr: 390948
Deze onopvallende kleine grijze zaden zitten vol kracht. Onze geroosterde zonnebloempitten zijn een ideale plantaardige eiwitbron. Met hun licht nootachtige smaak zijn ze perfect als topping voor salades of je kunt ze gewoon tussendoor snacken.
Het perfecte schnitzel: Buiten boterachtig, goudbruine korst - Binnen mals en sappig. En het wordt echt goed als je ons kruidenzout toevoegt.
Lichte peperachtige scherpte gecombineerd met zoet-fruitige paprika. Gewoon door de paneermeel mengen, het schnitzel paneren, in de pan en klaar. Citroen en frietjes erbij en het Wiener schnitzel à la Chefkok kan geserveerd worden.
Inhoud: 60,00 g
Artikel-Nr: 480809
Halffabrikaat voor brood met chia-, zonnebloem- en pompoenpitten. Voor energieke bakproducten, rijk aan vezels, mineralen en Omega-3.
Formaat: 10 kg
Dosering: 50%